Algemene informatie over de fotoshoots

Duur: maximum 20 minuten per model. Eén fotosessie is voor één model. Alleen voor ééneïge tweelingen wordt een uitzondering gemaakt.


Steekkaart: Tijdens de shoot overlopen we je ingevulde gegevens. Als je nog geen gegevens ingevuld hebt moet je surfen naar deze pagina: Inschrijven als model om een preselectieformulier in te vullen.


Foto’s: De foto’s worden heel trendy genomen met een vage achtergrond. Onze fotograaf is heel ervaren in het vastleggen van de mooiste lach of glimlach van je model. Je ontvangt alle foto’s via een dropbox-link naar je e-mailadres. De foto’s bevatten geen watermerk. Ze zijn zo gemaakt dat ze correct opladen in je steekkaart.


Kostprijs: 70€, de foto’s worden je ongeveer twee a drie weken via een dropboxlink gemaild. Ze dragen geen watermerk en mogen voor alle soorten toepassingen gebruikt worden. De foto’s worden sedert 1 januari 2016 een jaar lang bijgehouden op onze server. Verlies je de link of de gedownloade foto’s dan kun je via een e-mail opnieuw de link ontvangen.


Nieuw! Make-up: +25€. Sommige shoots zijn met de hulp van een make-up artist. Die zorgt ervoor dat je model nog stralender op de foto staat. De make-up wordt aangepast aan de outfit van je kindermodel in samenspraak met de mama. Bij meisjes doen we de make-up uitbundiger, bij jongens zorgen we ervoor dat ze nog beter op de foto’s verschijnen. Zeker doen!


Kleding: Er is geen mogelijkheid om de kledij van het model helemaal om te wisselen. Zorg dus metéén voor de goeie outfit. Maar als je voor laagjes zorgt, bijvoorbeeld t-shirt, hemd, gilet, jas, dan kunnen we wat variatie in de foto’s steken. Breng een kam of een borstel mee om in te grijpen wanneer nodig. Tenzij anders vermeld worden de foto’s binnen genomen. De scherpe contrasten van rechtstreeks zonlicht zorgen voor niet zo mooie foto’s.


Locatie Antwerpen: De standaard fotoshoots gaan door in het mooie, trendy Novotel Hotel van Antwerpen, waar families en kids hartelijk welkom zijn, ook voor een fotoshoot:
Novotel Antwerpen Noord
Luithagen Haven 6, 2030 Antwerpen, België. De locatie in google maps vind je hier.


Locatie Ieper: We shooten ook in het Ieperse Ariane-hotel:
Hotel Ariane Ieper
Slachthuisstraat 58, 8900 Ieper, België. De locatie in google maps vind je hier.